eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ivókúrával is gyógyítanak Hévízen

Nem csak fürdőként fejtheti ki gyógyhatását a hévízi kénes termálvíz, az Országos Tisztiorvosi Szolgálat engedélyének köszönhetően emésztőrendszeri és légúti betegségek kezeléseként ivókúraként is alkalmazzák már.

A hévízi NaturMed Hotel Carbona arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kénes gyógyvíz kiemelkedően jótékony tulajdonságai miatt emberi fogyasztásra is megkapta az Országos Tisztiorvosi Szolgálat engedélyét.

Az ivókúra rendkívül hatékony a különböző sportsérülések, gyulladások kezelésében és fájdalomcsillapító hatása is kiemelkedő, elősegíti a krónikus epebántalmak kezelését. Légúti hurutos megbetegedések gyógyulását, illetve a vesekőképződés megelőzését is szolgálja, de hatékony gyógymódot jelent idült krónikus bélgyulladás esetén a gyomor-bélrendszer működésének szabályozásán keresztül - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×