Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Erre számítsanak a hétvégén a budapestiek

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A főváros számos pontján kell forgalomkorlátozásra számítani kulturális és sportrendezvények, valamint demonstrációk miatt a hétvégén - közölte honlapján a Budapesti Közlekedési Központ.

A Várban a borfesztivál miatt tilos megállni a táblákkal jelzett szakaszokon vasárnap 17 óráig, egyebek mellett a Hess András téren, a Szentháromság téren, a Kapisztrán téren.

Szombaton nulla órától vasárnap délig utcabál miatt lezárják a XIII. kerületben a Déryné közt a József Attila Színház mellett.

Szombat reggel 6 órától a VIII. kerületben a Rezső teret zárják le, ott ugyanis Szenes Iván-emlékkoncertet tartanak éjfélig.

Szombat reggel 8 és este 8 között tilos megállni a táblákkal jelölt szakaszokon az I. kerületben, a Pala utcában és a Kapucinus utcában rendezvény, a Műegyetem rakparton pedig demonstráció miatt.

Szombat déltől este 8 óráig a Szabadság hídon demonstrációt tartanak, ezért a 47-es és a 49-es villamosok a Batthyány térre viszik az utasokat, és pótlóbuszok járnak a Deák Ferenc tér és a Fővám tér között.

Szombat este a Városligetben nyárbúcsúztató futóversenyt tartanak, ezért lezárják a Kós Károly sétány és a Hősök tere környékét (a Városligeti körút - Zichy Mihály út - Paál László sétány - Olof Palme sétány - Városligeti körút útvonalat) este fél 8 és 11 óra között. Az érintett trolik (70, 75) a Hermina út felé tesznek kerülőt több megállót kihagyva.