eur:
393.32
usd:
367.58
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Huszonöt évet bírt ki egy minden héten használt zokni

Huszonöt évet bírt ki lyukadás nélkül egy pár brit zokni, pedig több száz kilométer "van benne", mert minden héten használta gazdája.

Az 55 éves Frank Tunbridge 30 éves kora óta hordta minden hét végén ugyanazt a zoknit, mert mindig abba ment nagymacskalesre. A férfi hobbija, hogy utánajár párducokról és más nagymacskákról szóló híreszteléseknek a szigetországban, és megpróbálja fellelni nyomukat, meg persze magukat az állatokat. A macskázás kutyagolással jár, és nem kevéssel, a zokni azonban egészen mostanáig tökéletesen állta a sarat. Anyaga gyapjú és műszál keveréke - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Turnbridge emlékszik, hogy 25 éve Gloucesterben vette a zoknit, és arra is, hogy két párat vásárolt. A másik pár azonban messze nem bírta ilyen sokáig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×