eur:
394.39
usd:
370.08
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Késelés miatt késtek a vonatok a váci vonalon

Elfogták az erdőkertesi vasútállomás mögötti szántóföldön azt a férfit, aki hétfő délután nyakon szúrt egy nőt a Budapestről Veresegyházon át Vácra tartó egyik személyvonaton, majd leugrott az állomáson álló szerelvényről és elmenekült - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A megszúrt nő csak könnyebben sérült meg, a szurkáló ellen emberölés kísérlete miatt indult eljárás.

Kovács Viktória elmondta: a gödöllői és a Pest megyei rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, s megkezdték a tanúkutatást és meghallgatást, miközben forró nyomon üldözték az elkövetőt.

Mint utóbb kiderült, az erdőkertesi állomáson várakozó vonaton délután fél négy körül a férfi többször nyaktájékon szúrt egy 28 éves nőt, akit könnyebb sérülésekkel a váci kórházba szállítottak.

A tanúk által adott ruha- és személyleírás alapján kora este megtalálták az állomás mögötti szántóföldön megbújó K. Attila 24 éves szekszárdi lakost, aki beismerte tettét, de annak okára nem tudott magyarázatot adni.

A férfit őrizetbe vették, ellene emberölés kísérlete miatt indult eljárás - tette hozzá a szóvivő.

A Mávinform hétfő esti közlése szerint a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon ismét menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×