eur:
393.27
usd:
367.42
bux:
66499.59
2024. április 25. csütörtök Márk

Nászút - hat természeti katasztrófával

Katasztrofális nászútja volt egy svéd párnak: hat természeti csapásban volt része.

Igaz, nem egy-két hetes nászútra ment a stockholmi pár, hanem négy hónaposra, de így is sokkal több nem kívánt élményben volt része, mint várható lett volna, nászútjuk pedig beleillik a katasztrófaturizmus kategóriájába.

"Bemelegítésként" kifogták Münchenben Európa egyik legkegyetlenebb hóviharát, emiatt pedig a német városban rekedtek.

Amikor végre megérkeztek Ausztráliába, belefutottak egy hatalmas ciklon pusztításába Cairnsben. Emiatt nászútjuk egy "mézes éjét" nem meghitt kettesben, hanem "2500-asban" töltötték egy bevásárlóközpont kövezetén aludva.

Utána következtek az áradások Brisbane-ben. Mivel a vízzel már torkig voltak, a természet tűzzel "színesítette" mézesheteiket: Perth környékén a lángoló bozót futtatta meg a párt. Az új-zélandi 6,3 erősségű földrengést ugyan kicsit lekésték, de a 9,1-es japánt már nem.

"Tudom, hogy a házasságoknak ki kell állniuk számos próbatételt, de azt hiszem, mi már mostanra túlteljesítettük a normát" - mondta a férj az Expressen című svéd lapnak.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×