eur:
394.32
usd:
369.84
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Ügyvédje szerint Dennis Hopper haldoklik

Válóperes ügyvédje szerint halálán van Dennis Hopper, a Szelíd motorosok egykori sztárja, aki prosztatarákban szenved.

Az ügyvéd szerdán számolt be ügyfele állapotáról a színész folyamatban lévő válóperével kapcsolatban. Mint írta, Hopper annyira rosszul van, hogy már a kemoterápiás kezelést is abba kellett hagyni, és nem képes megjelenni a bíróság előtt.

A 73 esztendős színész 14 évi házasság után januárban adta be a válókeresetet.

Hopper nagyon lefogyott, jelenleg mindössze 45 kilogramm a súlya, és orvosa szerint annyira le van gyengülve, hogy nem képes hosszabb beszélgetésre, egy bírósági meghallgatás sokat ronthatna válságos állapotán - derült ki a beadványból.

Kezelőorvosa csupán egy eseményre engedte el: pénteken csillagot kap a hollywoodi Hírességek Sétányán. Ez az elismerés jó hatással lehet a filmsztárra - magyarázta a kivételt az orvos.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×