eur:
395.1
usd:
371
bux:
65141.96
2024. április 19. péntek Emma

Idős korban a férfiak jobban élvezik a szexet, mint a nők

Átlagosan öt évvel hosszabb ideig élnek aktív szexuális életet a férfiak, mint a nők - derül ki egy amerikai kutatásból.

Idős korban tovább, és jobban élveszik a szexet a férfiak, mint a nők - derült ki egy hatezer ember megkérdezésével készült kutatásból.

Az eredmények szerint az 55 éves férfiak előtt átlagosan még 15 szexuálisan aktív év áll, míg a nők előtt 10,5 ilyen év.

Mindez az egészséges emberekre vonatkozik, akik átlagosan kétszer annyira érdeklődnek a szex iránt, mint a beteg emberek. Az is eltérő a férfiak és a nők között, hogy az egyes korcsoportokban milyen arányban találtak ilyen embereket a kutatók.

A legnagyobb különbség a 75 és 85 év közötti korcsoportotban volt ezen a téren, míg a férfiak 38,9 százaléka mondta azt, hogy szexuálisan aktív, addig a nőknek mindössze 16,8 százaléka.

A résztvevőket két csoportba osztották, egy 25 és 75 év közötti csoportot, valamint egy 57 és egfy 85 év közötti korcsoportot hoztak létre. Kiderült, hogy az első korcsoportban a nők kétharmadának volt szexuális partnere, míg a második csoportba tartozó nőknek kevesebb, mint 10 százalékának.

A férfiak esetében azonban mindkét korcsoportban a megkérdezettek háromnegyede állította, hogy van partnere.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×