eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Ma még lehet síelni Bánkúton

Két sífelvonót hétfőn még üzembe állítanak a bükki síparadicsomban, nagy valószínűséggel ezen a napon lehet utoljára sízni az idei szezonban - adták hírül a Bánkút Síklub.

A tájékoztatás szerint hétfőn a D és az E jelzésű felvonó működik délelőtt 9 órától délután 5 óráig, a szánkófelvonó nem üzemel, és villanyfényes síelésre sincs mód.

Az elmúlt napok erős felmelegedése a nagy pályákat borító hó minőségét rontotta, azok állapota már helyreállíthatatlan, a körpálya és a kisebb pályák állapota egyelőre kielégítő.

Bánkúton egyébként hétfőn reggel 20 centiméteres volt a hó vastagsága, a hőmérő pedig mínusz 2 fokot mutatott. A síklub az előrejelzésekből arra számít, hogy ez lesz az idei szezon utolsó napja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×