eur:
394.62
usd:
369.51
bux:
65597
2024. április 23. kedd Béla

Az autózás Győzikéje hazaért

Végéhez ért a veteránautós "valóságshow", Csikós Zsolt és híres veteránautója hétfőn Magyarországra érkezett.

Csikós Zsolt, a Totalcar újságírója egy hete folyamatosan döntögeti a rekordokat: a svédországi autós kaland a magyar internetezés történetében kiugró olvasottságot produkált.

A műsor első része a mai napon lezárult, hiszen Csikós Zsolt hétfőn hazaért. Borítékolható ugyanakkor, hogy a kamionos kaland és a motorproblémák miatt megtört állapotba került veterán Mercedes további sorsa is a nagy nyilvánosság előtt fog alakulni.

Az öreg Mercedes, vagyis a "Ponty" új tulajdonosát Indexes kollégái nevezték el a veteránautózás Győzikéjének, mivel családi kalandjait "majdnem" annyian követték online, mint a Győzike Show adásait a televízióban.

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

A közép-ázsiai vendégmunkások kulcsszerepet játszanak az orosz gazdaságban, a márciusi, moszkvai terrortámadás azonban jókora zavart okozott a bevándorláspolitikában. Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője az InfoRádióban elmondta: „társadalmi trendforduló” érzékelhető a bevándorlókkal szemben, amit egy idő után már az orosz kormányzat sem hagyhat figyelmen kívül. A helyzet nem könnyű, ugyanis az állam eddig vendégmunkások alkalmazásával próbálta mérsékelni a munkaerőhiányt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×