eur:
393.83
usd:
367.83
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Éhes tigris ölte meg gondozóját Sanghajban

Egy bengáli tigris elharapta gondozója nyakát Sanghajban szombaton reggel - jelentette a helyi sajtó szemtanúkra és a sanghaji állatkert illetékeseire hivatkozva.

A beszámolók az eset leírására két változatot említenek. Az egyik szerint az 53 éves Li Csong-lin éppen a vadállat ürülékét takarította el a ketrecen kívül, s miután vélhetően elfelejtette bezárni a ketrecet, a nagymacska utána nyúlt, először leütötte, majd megharapta a nyakánál és bevonszolta a ketrecbe. A másik változat szerint a gondozó épp takarítani indult és etetni az állatot, amikor a tragédia bekövetkezett. A tigris állítólag egy teljes napon át nem jutott élelemhez.

Az esetnek körülbelül 10 látogató volt a szemtanúja. Elmondásuk szerint az áldozat segítséget kérően még többször felnyújtotta a kezét, de rövid idő múltán mozdulatlanná vált.

Az állatkerti felügyelők a helyszínre siettek és riasztották az állatorvosokat, akik rövid időn belül elkábították, majd elkülönítették a 10 éves állatot.

Li a helyszínen meghalt. Az eset körülményeit - szakértők bevonásával - a rendőrség vizsgálja.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×