eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Nem lehet már korcsolyázni a Balatonon

Balatonfüred kijelölt jégpályáján szerdán még lehetett korcsolyázni, de az enyhülő időjárás és a várható esőzések miatt több jégpálya már bezárt, illetve várhatóan a napokban valamennyi bezár a Balatonon.

A siófoki obszervatórium szerdán arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Siófok előtt még 17 centiméteres a jégvastagság. A napokban esőzés alakulhat ki a térségben pénteken pedig kiadós eső várható.

Balatonfüreden szerdán még működött az Esterházy strand előtt kijelölt és karbantartott jégpálya, de várhatóan csütörtökön már az is bezár, Siófok jégpályája pedig már korábban bezárt - Győrffy Árpád, a Balatoni Turisztikai Szolgálat szakértőjének tájékoztatása szerint.

Horváth László, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője az MTI-nek elmondta: az enyhülés és a várható esőzések miatt a napokban minden bizonnyal véget ér a balatoni korcsolyaszezon.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×