eur:
394.13
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ajándéklistával teszik könnyebbé a válást

Válási ajándéklistát állított össze a Debenhams nevű brit áruházlánc, hogy megkönnyítse a házasságok felbontása alkalmából a feleknek ajándékozni akaró rokonok és barátok dolgát.

A cég azt közölte, a híresség adták az ötletet az összeállításhoz, ugyanis Katie Price-t és Heather Millst is ajándékokkal és rendezvényekkel köszöntötték a válás után.

Az áruházlánc egyik vezetője azt mondta: a válás miatt az egyik fél rendszerint távozik a közös otthonból, vagyis híján van az összes alapvető dolognak új lakásában. Így a cég ágyneműt, törölközőt, vasalót és kenyérpirítót is felvett az ajándéklistára.

Családpárti szervezetek tiltakoznak a lépés ellen, ugyanis szerintük ez egy cinikus próbálkozás, hogy hasznot húzzanak az elvált emberek nyomorúságából.

Válaszként a Debenhams szóvivője azt mondta, nem akarnak válásra bátorítani senkit, de sajnos ez is az élet része, és a cég tanácsadókkal is segít, ha valakinek erre van szüksége. "Születésnapi és évfordulós ajándéklistát is összeállítottunk, miért ne legyen válási is?" - tette hozzá.

Nagy-Britanniában az egyik legmagasabb a válási arány az egész világon.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×