eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Melyik lesz idén a legjobban megírt sorozat?

Nyilvánossá vált, mely öt sorozat versenghet az Amerikai Írók Céhének (WGA) díjáért 2010-ben. Az elismerésre a Dexter, a Lost - Eltűntek, a Reklámőrültek, a Tiszta szívvel foci és a Breaking Bad készítői esélyesek.

Megnevezték az öt legjobban megírt vígjátékot is; ebben a kategóriában a Félig üres, az A hivatal, a Glee, a Modern Family vagy az A stúdió íróinak ítélhetik oda a WGA díját.

A február 20-i gálán a legjobb új sorozat írói csapata is elismerést kap. Ebben a kategóriában a Glee és a Modern Family mellett esélyes még a hírek szerint hamarosan nálunk is bemutatásra kerülő Jackie nővér, a Hung - Neki áll a zászló, és a The Good Wife is.

A legjobb beszélgetős, illetve varietéműsorok között versenyez a Real Time with Bill Maher, a Saturday Night Live, a The Colbert Report, a The Daily Show with Jon Stewart és a The Tonight Show with Conan O'Brien.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×