eur:
394.2
usd:
365.02
bux:
65570.08
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Letette a mikrofont a híres olasz "heavy metal szerzetes"

Szögre akasztotta a mikrofont az Olaszország-szerte nagy népszerűségnek örvendő heavymetalbandában éneklő "Metál testvér", mert mint mondta: csak így szakíthatott "az ördögtől való" hírnévvel.

A 63 esztendős, fehér szakállú kapucinus barátnak, Cesare Bonizzinek több CD-je jelent meg egy punkzenét publikáló lemezkiadónál, s ő volt a Fratello Metallo (Metál Testvér) elnevezésű együttes frontembere.

Rajongóitól videóüzenetben vett búcsút, amelyben elmondta: az ördög csaknem elválasztotta őt zenekarbeli kollégáitól és szerzetestársaitól. "Olyan szintre emelt, ahol celebritássá váltam, és most meg akarom ölni" - magyarázta elhatározását.

A videón az új élet kezdetének jelzéseként egy rendtársa leborotválta Bonizzi hosszú fehér haját.

A metálrajongó szerzetes fellépésein fehér kötéllel összefogott barna csuhát és szandált - hagyományos ferences rendi öltözéket - viselt.

A metálzene 15 évvel ezelőtt, egy Metallica-koncerten ejtette rabul, ám mint nyilvánosan meggyónta: a hírnév rossz útra terelte.

Abban azonban még mindig hisz - hangsúlyozta -, hogy a heavy metállal át lehet adni a béke és a szeretet evengéliumi üzenetét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Korrigál a forint

Korrigál a forint

Csütörtökön kezdetben az euróval és a dollárral szemben is gyengült a forint, utóbbival szemben nagyobb mértékben, később azonban valamelyest korrigált a magyar fizetőeszköz. Ma megjelent a Magyar Nemzeti Bank Inflációs jelentése, amelyben többek között azt írták, hogy a forint gyengélkedése és a szolgáltató cégek visszatekintő árindexálása is hozzájárul ahhoz, hogy a 3%-os inflációs  célt csak 2025-ben éri el a jegybank.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×