eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Pénzért hagyja, hogy nők pofozzák

Pofozózsákként kínálja magát ideges nőknek egy férfi Kínában: kedvükre verhetik őt, elvégre nem az a legény, aki adja, hanem aki állja.

A férfi tornaedző, így - meglátása szerint - passzol üzleti vállalkozása eredeti szakmájához, sőt, két legyet üthet egy csapásra: pénzt keres és gyakorolja az önvédelmi fogásokat, erősíti állóképességét.

A férfi 30 percért csaknem háromezer forintnyi jüant kér. Sokan nem tolonganak, hogy verhessék, eddig mindössze két kliense volt.

Az első félórára fizette be magát, de csak pár percig csépelte a férfit, mert úgy kifáradt, hogy utána csupán beszélgetni volt ereje.

A második sem bírta sokkal tovább, de - a férfi szerint - sokkal boldogabbnak tűntek mindketten, miután megverték -- adta hírül a Liaoshen Evening Post című kínai lap.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×