eur:
393.87
usd:
369.12
bux:
65842.8
2024. április 23. kedd Béla

Ilyen jó idő idén már nem lesz

Szép kiránduló idő lesz a hétvégén, viszont a jövő hét közepétől egy hidegfront és erős lehűlés várható - mondta az InfoRádiónak az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Vadász Vilmos hozzátette: a jövő hét végén enyhülés követezik, de ilyen kellemes idő, mint a héten volt, már nem várható.

Pénteken délutántól mindenütt csökken a felhőzet, majd éjszaka és holnap napközben is túlnyomóan derült, száraz, napos, igazi szabadba csábító idő lesz - mondta az InfoRádiónak az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Vadász Vilmos közölte: a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7, 12 Celsius-fok között alakul, de a szélcsendes helyeken ennél hidegebb valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 22, 26 Celsius-fok között várható.

A jövő hét közepén ismét hidegfront vonul át az ország felett, amit nem kísér jelentősebb mennyiségű csapadék, de az eddiginél nagyobb lehűlést hoz - emelte ki a meteorológus.

Vadász Vilmos hangsúlyozta: a front után már nem várható újabb, az e hetihez hasonló mértékű felmelegedés, napközben 20 Celsius-fok alatt marad a hőmérséklet, majd a jövő hét végén ennél valamivel melegebb lesz.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×