eur:
393.84
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Válik Hugh Hefner, a Playboy 83 éves alapítója

Hugh Hefner, a Playboy magazin 83 éves alapítója beadta a válókeresetet 47 éves felesége, Kimberly Conrad volt playmate ellen, aki már 11 éve külön él tőle.

Az idős playboy "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva nyújtotta be a válási papírokat a múlt hét végén.

Kimberly Conrad 1989-ben ment hozzá a laptulajdonoshoz. Az együtt töltött évtized alatt két fiuk született, 1998-ban azonban az asszony egyszer csak fogta a gyerekeket, és az addig otthonukul szolgáló híres-hírhedt Los Angeles-i Playboy-házból a szomszédba költözött.

Hefner azóta számos barátnővel pótolta helyét, mindennapjait a The Girls Next Door tévés valóságshow is megörökítette. Jelenleg éppen három Playboy-nyuszival (köztük egy 19 éves ikerpárral) éldegél egy fedél alatt.

"Boldog vagyok, hogy kiléphetek ebből a házasságból. Csak a gyerekek érdekében maradtam a férje" - mesélte szerdán Hefner a TMZ.com hírességekkel foglalkozó portálnak.

A bírósági dokumentumok szerint a válás kimondása után havi 20 ezer dollárt szánna volt nejének. Mint mondta: az eltelt 11 évben 12 millió dollárral támogatta feleségét, egyebek között ő állta - mi több, a jövőben is ő állja - fiai taníttatási költségeit.

Kimberly Conrad elköltözése után beadta a válópert, de a kérvényt később valamilyen okból visszavonta. Idén augusztusban beperelte férjét, mert állítólag több millió dollárral (egyes források szerint 4, mások szerint 5 millióval) tartozik neki egy közös tulajdonú ingatlan eladásából.

A TMZ.com-nak nyilatkozva Hefner cáfolta, hogy bármivel is adós lenne, sőt az hangoztatta, hogy eddig "túlságosan is nagylelkű volt".

Hefner 1953-ban alapította a Playboy magazint, amelynek bevételei az utóbbi években zsugorodtak a megerősödött konkurenciaharcban. Lánya, Christie Hefner két évtized után, júniusban távozott a Playboy Enterpises Inc. vállalatcsoport éléről, ám maga Hefner megmaradt a férfimagazin főszerkesztőjének, és a Playboy-birodalom irányítását sem engedte ki a kezéből.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×