eur:
394.28
usd:
370.51
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Ezer mágnest operáltak ki a kutya gyomrából

Egy ausztrál nő azt állítja, hogy mindenevő kutyája gyomrából ezer mágnest távolított el az állatorvos.

A Melbourne Herald Sun tudósítása szerint Cathy James 11 éves kutyája, Polly nemrég rengeteg  mágnest evett meg. Az ausztrál pásztorkutya gazdája irodájában ólálkodott, amikor befalta a mágneseket.

Másnap az éles irodaeszközöktől annyira lebetegedett Polly, hogy azonnal meg kellett műteni, de még az állatorvos sem számított arra, hogy ezer mágnest operál ki a kutya gyomrából.

A gazdája szerint Polly igen kíváncsi természet, és gyakorlatilag bármit megeszik. Korábban már felfalt egy számítógépee egeret, egy pár kertészkesztyűt, egy nagy gumiszalagot, sőt néhány tekercs faxpapírt is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×