eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

57 évesen szülte meg első gyermekét

Először azt hitték, petefészekrákja van, később azonban kiderült, hogy azért nő a hasa, mert terhes. A brit Susan Tollefsen 57 évesen adott életet első gyerekének.

Susan Tollefsent petefészekrák gyanújával küldték kivizsgálásra, mivel egyre nagyobb lett a hasa. Az ötvenes éveinek vége felé járó nő megdöbbent, amikor az orvos a vizsgálat után gratulált 30 hetes terhességéhez.

Az 57 éves brit nő és a nála 11 évvel fiatalabb férje már hosszú évek óta próbálkoztak, hogy gyerekük legyen. A nő kora miatt azonban az angol termékenységi klinikák visszautasították a párt, így végül egy orosz klinika segítségét vették igénybe.

Moszkvában egy donorpetébe ültették be a férj spermáját, az embriót pedig visszahelyezték a nőbe. Úgy tűnt, végre megvalósulhat a házaspár álma, ám tavaly augusztusban Susan elvetélt és rákos lett - legalábbis ezt hitték.

A nő azonban nem veszítette el magzatát, sőt teljesen egészséges maradt, és kedden császármetszéssel megszülte kislányát, Freyát. A mama és gyereke két nappal a szülés után már el is hagyhatta a kórházat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×