eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Bajban a szépségverseny győztese: "Fiú vagyok, vagy lány?" - képpel

Nemek között "ragadt" a Miss Universe egyik helyi nyertese. Hszie Hsziao-hszingen éppen csak elkezdték a nemátalakító műtéteket, amikor tönkrement a plasztikai sebésze.

A 27 éves Hszie a legjobb fényképért járó díjat nyerte el a Miss Universe kínai válogatóversenyének fucsieni fordulójában 2006-ban.

A verseny szervezői biztosak voltak benne, hogy Hszie nő - ami a kép alapján teljesen érthető feltételezés volt. Ámde nem volt igaz; a férfi ugyanis éppen csak az első olyan műtéten esett át, amelynek a végeredményeként nővé válhatott volna.

A fucsoui plasztikai klinika ingyen végezte volna el rajta el az összes szükséges műtétet - cserébe neki csak a reklámoznia kellett volna a kórházat. Ám Hszie elkövetett egy - mint később kiderült, akár végzetessé is válható - hibát: az első operáció után egy ideig személyes ügyeivel foglalkozott, s mire visszatért volna a kórházba, az már csődbe ment.

A szerencsétlen így most maga sem tudja, hogy nő-e vagy férfi, s mivel nem tudja meghatározni a nemét, nem jut álláshoz sem. Az egyetlen reménye arra, hogy normális életet élhet, ha talál valakit, aki befejezi az átalakítást.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×