eur:
395.07
usd:
372.12
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Kétszer annyi férfinak van orgazmusa, mint nőnek

A görögök, a brazilok és az oroszok szexelnek a legtöbbet, a legkevesebbet pedig az ausztrálok, az amerikaiak és a britek - derült ki a Durex óvszergyártó legújabb globális felméréséből.

A kutatást 26 országban, 26 ezer ember részvételével végezték, és mint kiderült, leggyakrabban a görögök bújnak ágyba: 87 százalékuk állítja, hogy hetente legalább egyszer szeretkezik. Ez 3,5 napos gyakoriságot és heti 71 perces szexet jelent.

Õket a brazilok (82 százalék) és az oroszok (80 százalék) követik, míg a lista utolsó helyét a japánok foglalják el: közülük csupán 34 százalék szeretkezik legalább egyszer egy héten.

Az utolsó előtti helyen végeztek az amerikaiak, akik a felmérés szerint átlagosan 4,3 naponta szeretkeznek, és erre egészen pontosan hetente 57 percet fordítanak. A megkérdezettek 37 százaléka ezt a stresszel magyarázta; ők úgy vélik, a szexuális életük csak akkor javulna, ha nyugodtabb életét élhetnének. Nem meglepő talán, hogy az amerikaiaknak kevesebb, mint a fele elégedett teljes mértékben a szexuális életével.

Ezzel egyébként nem lógnak ki a sorból. Mert míg a legtöbb megkérdezett szerint a szex "az élet szórakoztató, élvezetes és kulcsfontosságú" része, csupán 44 százalékuk tartja a saját szexuális életét teljesen kielégítőnek, és mindössze 48 százaléknak van "rendszerint" orgazmusa.

Orgazmusban le vannak maradva a nők

Nyilván nem meglepő, hogy kétszer annyi férfinak (64 százalék) van rendszeres orgazmusa, mint ahány nőnek.

A megkérdezett férfiak több mint felének vannak erekciós problémái; minden negyediknek az erekció elérése, 29 százaléknak a fenntartása nem megy gond nélkül.

Azok közül, akik kielégítőnek tartják a szexuális életüket, 80 százalék mondta azt, hogy úgy érzi: a partnere tiszteli őt. A megkérdezettek egyharmada pedig több szórakozást és intimitást várna a szextől.

A Durex szóvivője a felmérést összegezve úgy vélekedett: annak, hogy valaki milyen körülmények között és hogyan veszíti el a szüzességét, jelentős szerepe van abban, hogy később mennyire élvezi a szexet.

"A kutatásunk azt bizonyítja, hogy a szexuális kielégülésre való képesség az első szexuális tapasztalatból fakad. A megkérdezettek 37 százaléka elismeri, hogy az első élmény pozitívan befolyásolta későbbi szexuális életét" - hangsúlyozta.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×