eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Sztárokból rakták össze a tökéletes nőt

A tökéletes nőnek olyan az ajka és a szeme, mint Angelina Jolie-é, a melle, mint Pamela Andersoné, a hátsója pedig, mint Jennifer Lopezé. A tökéletes orr viszont Nicole Kidmané.

Ki mondja ezt? Hát 20 ezer plasztikai sebész, akik a tökéletes nőt annak alapján állították össze, hogy kire akarnak leginkább hasonlítani a szépészeti műtétre jelentkező páciensek.

A tökéletes férfit viszont nem kell darabokból "összerakni": Brad Pitt ugyanis szinte minden porcikájában olyan, amilyennél jobbat elképzelni sem lehet. Leginkább a szeme, a hasa és a feneke tökéletes, de csak alig valamivel rosszabb a szeme, az álla, az arca, az ajka és a homloka is.

A közvélemény-kutatás eredménye lesz az egyik fő témája a plasztikai sebészek nemzetközi szervezet idei konferenciájának, amelyet februárban rendeznek Melbourne-ben.

A nők közül egyébként nem csak a mostani filmsztárok és modellek jelentik az irigység tárgyát. Sophia Loren arca és szeme még mindig a legjobbak között van, akárcsak egy másik öregedő szépség, Elizabeth Taylor, akinek szintén a szeme, valamint a homloka irigylésre méltóan gyönyörű.

A testrészenkénti versenyben "popsifronton" nincs vita: elsöprő többséggel Jennifer Lopez hátsója találtatott a legtökéletesebbnek. A világ legjobb melle Pamela Andersoné - ám érdekes módon sokan vannak, akik csodálják ugyan a sztár kebleit, de maguknak semmi pénzért nem akarnának hasonlót.

A férfiláb-szépségversenyt David Beckham nyerte, megelőzve Arnold Schwarzeneggert, aki viszont a legtökéletesebb mellkasnak járó díjjal vigasztalódhatott.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×