Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Sztárokból rakták össze a tökéletes nőt

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A tökéletes nőnek olyan az ajka és a szeme, mint Angelina Jolie-é, a melle, mint Pamela Andersoné, a hátsója pedig, mint Jennifer Lopezé. A tökéletes orr viszont Nicole Kidmané.

Ki mondja ezt? Hát 20 ezer plasztikai sebész, akik a tökéletes nőt annak alapján állították össze, hogy kire akarnak leginkább hasonlítani a szépészeti műtétre jelentkező páciensek.

A tökéletes férfit viszont nem kell darabokból "összerakni": Brad Pitt ugyanis szinte minden porcikájában olyan, amilyennél jobbat elképzelni sem lehet. Leginkább a szeme, a hasa és a feneke tökéletes, de csak alig valamivel rosszabb a szeme, az álla, az arca, az ajka és a homloka is.

A közvélemény-kutatás eredménye lesz az egyik fő témája a plasztikai sebészek nemzetközi szervezet idei konferenciájának, amelyet februárban rendeznek Melbourne-ben.

A nők közül egyébként nem csak a mostani filmsztárok és modellek jelentik az irigység tárgyát. Sophia Loren arca és szeme még mindig a legjobbak között van, akárcsak egy másik öregedő szépség, Elizabeth Taylor, akinek szintén a szeme, valamint a homloka irigylésre méltóan gyönyörű.

A testrészenkénti versenyben "popsifronton" nincs vita: elsöprő többséggel Jennifer Lopez hátsója találtatott a legtökéletesebbnek. A világ legjobb melle Pamela Andersoné - ám érdekes módon sokan vannak, akik csodálják ugyan a sztár kebleit, de maguknak semmi pénzért nem akarnának hasonlót.

A férfiláb-szépségversenyt David Beckham nyerte, megelőzve Arnold Schwarzeneggert, aki viszont a legtökéletesebb mellkasnak járó díjjal vigasztalódhatott.