Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Műpisi és folyékony szellentés - a legbizarrabb áruk az internetről

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Farkas vizelettől az urániumon keresztül Jabba, a hutt személyi tankjáig a legkülönbözőbb dolgokat lehet megvenni az amazon.com oldalán, ahol hasznos tanácsokkal is szolgálnak a reménybeli vevőknek a bizarr tárgyak vásárlásakor.

Ha valamit az ember nem talál meg az amazon.com oldalán, az valószínűleg nincs is - ezt a következtetést lehet levonni azok után, ha valaki elolvassa a legbizarrabb tárgyak listáját, amelyet az internetes oldal kínál megvételre.

A The List Universe munkatársai tallóztak az oldalin, és összeállították a legbizarrabb tárgyak listáját. Íme:

10. Farkas vizelet

100 százalékig tiszta farkas vizelet, amellyel távol lehet tartani az állatokat az otthontól. Hatékonyságát egyértelműen bizonyítja az egyik hozzászóló, aki szerint a nagybátyja feje fölött összecsaptak a hullámok, miután a felesége meghalt. "Rengeteg adósságot halmozott fel, és rászokott a kábítószerre is. Egyik nap vett ilyen farkas vizeletet, a jelek szerint az egész testét bekente vele, majd elment az erdőbe. A múlt csütörtökön temettük, a koporsóban azonban nem volt senki, így csak az emlékétől vehettünk búcsút. De vittünk virágot ez erdőbe is, ahol megtalálták a széttépett ruháit, a fogait és némi húscafatokat."

Figyelmeztetés: a termék Kaliforniába nem szállítható, ott ugyanis tiltják az állati vizelet importját!

9. Kakievésről leszoktató szer

A szer glutaminsavat tartalmaz, amely segít leszoktatni a kutyákat arról, hogy megegyék a saját ürüléküket. A benne található yukka segít elnyomni a vizelet és a széklet szagát, a menta és a petrezselyem pedig megakadályozza a rossz szájszag kialakulását.

Figyelmeztetés: a szer emberi fogyasztásra nem alkalmas!

8. Hódító parfüm melegeknek


Kimondottan meleg férfiak számára kifejlesztette parfüm, amely vonzza a hasonló beállítottságú férfiakat.

7. Dr. John híres pisije

Drogtesztet követelnek a munkahelyén, és ezen Ön biztosan megbukna? Dr. John segít a bajban! A szintetikus pisi beválik a teszten. Ha meg akarja úszni a munkahelyi diszkriminációt, mindig hordjon magánál egy üveggel! 6. Jabba tankja

Potom 19.995 dollárért (3,5 millió forintért) az Öné lehet Jabba személyszállító tankjának élethű másolata. Belsejében öt, kívül egy személy szállítására alkalmas.

5. Folyékony szellentés

"Ellenállhatatlanul büdös és vicces tréfacsináló termék. Használat esetén a sűrű koncentrátum a döglött állat és a friss fing keverékéből álló irtózatos bűzt áraszt."

4. UFO-detektor

Az évek során több UFO-észlelés járt együtt mágneses és elektromágneses zavarokkal. Az UFO-detektor ezeket érzékeli, és így jelzi a földönkívüliek jelenlétét. Segítségével elsőként fogadhatja a marslakókat!

3. Roswelli rögök

Ha nincs is szerencséje az UFO-detektorral, még mindig szerezhet személyes tapasztalatot a földönkívüliekről, ha vásárol néhány rögöt Roswell földjéből - arról a helyről, ahol néhány évtizede idegenek landoltak.

2. Szarvasfenék

A fehérfarkú őz hátsója tökéletes ajándék a kitömött állatok - és a hátsók szerelmeseinek.

1. Urán

Nem csalás, nem ámítás: valódi uránt lehet vásárolni az oldalon - az Amazon szerint azonban csak "oktatási és tudományos célokra". Tehát kérjük, ne innen rendelje meg a sugárzó anyagot a házi készítésű atombombához. Azt ugyanis nem garantáljuk, hogy az FBI nem figyeli a vásárlókat.