Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Szájfénye miatt beperelték a Született feleségek sztárját

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy amerikai kozmetikai cég 2,3 millió dolláros kártérítést követel Teri Hatchertől. Azzal vádolják a Született feleségek sztárját, hogy megszegte a szerződést, és egy másik cég szájfényét reklámozza.

A Hydroderm már be is nyújtotta a keresetet a Los Angeles-i bíróságon a 43 éves színésznő ellen. Azzal vádolják Teri Hatchert, hogy egy másik cég, a City Cosmetics termékeit reklámozza, holott hozzájuk köti szerződés 2005 novembere óta.

A keresetet arra alapozzák, hogy a színésznő modellt állt a rivális cég termékeit reklámozó fotókhoz, és több interjúban is megemlítette a City Cosmetics nevét; különösen a vállalat szájfényét dicsérte, amely a Hydroderm hasonló termékének legnagyobb riválisa.

Azt nyilatkozta többek között, hogy a City Cosmetics termékeinek köszönhetően volt a megjelenése "gyönyörű egy díjkiosztón", és azt is bevallotta, hogy a cég termékeiből összeállított ajándékcsomaggal lepte meg a születésnapi partiján megjelent vendégeket.

A színésznő szóvivője viszont azt állítja, Hatcher minden, szerződésben foglalt kötelezettségét teljesítette Hydrodermmel szemben, amely azzal reklámozza bőrápoló termékeit, hogy azok "jobbak a Botoxnál".

Alan Wertheimer közleményében azt is bejelentette: ők viszont azt a pénzt követelik, amelyet a cég még nem fizetett ki a színésznőnek, és kártérítést kérnek majd azért is, mert a vállalat "felháborító módon megrágalmazta" Teri Hatchert.