eur:
393.76
usd:
368.39
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Megdöbbentő felfedezés: Kazahsztánban bujkál az igazi Mikulás!

A Mikulásnak egészen eddig sikerült az egész világ elől elrejtőznie, valójában ugyanis nem az Északi-sarkon, hanem Kazahsztánban él - derítették ki svéd logisztikai szakértők.

A SWECO svéd logisztikai és tanácsadó cég szakértői hosszas számítások eredményeként leleplezték az igazi Mikulást. Kiszámították, hogy a Mikulásnak valahol a kazah-kirgiz határt övező hegyekben kell élnie, így tudja csak elvinni időben a világ minden gyermekének az ajándékot.

Figyelembe vették a Föld forgását és az országok népsűrűségét is. Így derítették ki tudományos pontossággal, hol kell élnie a Mikulásnak ahhoz, hogy logisztikai szempontból a legjobban tudja megoldani a feladatát.

Kiszámolták azt is, melyik a legjobb és leggyorsabb útvonal, amelyet a Mikulásnak követnie kell. Ennek alapján jöttek rá, hogy minden út nem Rómába, és még csak nem is az Északi-sarkra vezet, hanem Kazahsztán külvilágtól elzárt hegyeibe.

"Ez egyúttal magyarázattal szolgál arra is, miért látják olyan ritkán a Mikulást a világ más részein" - adta meg a tudományos magyarázatot a SWECO munkatársa, Anders Larsson.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×