Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kétszer hálálta meg Anna, hogy megmentették az életét

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Kétszer hálálta meg újdonsült gazdájának az arany heeler, hogy kivette a menhelyről, és otthont adott neki. Ha a kutya nincs, Candance Jennings bennégett volna a lakókocsiját elpusztító tűzben.

Az asszony áldja a jó szívét, hogy hazavitte a menhelyről Annát. A kutya ébresztette ugyanis fel hajnali fél négykor, amikor kigyulladt a lakókocsi. "Amikor fölébredtem Anna nyüszítésére és ugatására, iszonyú fejfájást éreztem. A lakókocsiban vágni lehetett volna a füstöt" - számolt be az amerikai asszony.

Jennings és Anna kirohant az égő lakókocsiból, de az asszonynak eszébe jutott, hogy néhány holmit ki kell hoznia. "Én vagyok Idaho City önkormányzatának gondnoka, minden kulcs a táskámban volt. Ki kellett hoznom, bármibe kerül" - tette hozzá a nő, hogy miért ment vissza az égő lakókocsiba.

A kutya pedig ment utána, szorosan követte vissza a tűzbe. Az asszony a füsttől semmit sem látott, nem tudta, merre van a kijárat; az ajtó helyett egyenesen a fal felé indult, de Anna megmutatta neki a helyes utat.

"Nem találtam volna ki, Anna taszigált az ajtó felé; szabályosan kilökdösött a szabadba." Az utolsó percben menekültek ki, utána azonnal lezuhant az égő plafon.

Az asszony mezítláb, egy szál pizsamában álldogált a 15 fokos hidegben, de megúszta néhány kisebb égési és fagyási sebbel. Annának és Jennings másik két kutyájának semmi baja nem lett.

A lakókocsipark vezetője szerint elektromos zárlat okozta a tüzet, amelyben Jennings otthona teljesen leégett. Barátai gyűjtöttek neki össze néhány ruhát, a városi szálloda pedig felajánlott neki egy szobát.