Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Victoria Beckham nélkül nincs Szex és New York

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Hiába kosarazta ki Victoria Beckham a Szex és New York filmváltozatának producereit, azok nem fogadják el a nemleges választ, mivel őt tartják a világ \"egyik legnagyobb divatikonjának\".

A Csúnya Betty epizódszerepe után újabb szerepajánlattal lepték meg Victoria Beckhamet: felkérték, hogy szerepeljen a Szex és New York filmváltozatában. Az énekesnő azonban kénytelen volt elutasítani a felkérést, mert a Spice Girls decemberben kezdődő koncertkörútja miatt nincs egy perc szabadideje sem.

"Felkértek, hogy szerepeljek a filmben, és imádnám is ezt, de sajnos nem tudom elvállalni" - erősítette meg a hírt Victoria Beckham. Jól értesült források szerint azonban a producerek nem nyugszanak bele abba, hogy az asszony kikosarazta őket; annyira szeretnék, ha szerepelne a filmben, hogy készek a forgatás lassítására is.

Bár Victoriával még karácsony előtt el kellett volna készülniük a felvételeknek, a hírek szerint a producerek jövőre - a turné vége után - ismét megpróbálják meggyőzni az énekesnőt.

A producerek és Posh ugyanazt akarja: őt magát

"Victoria Beckham talán a világ egyik legjelentősebb divatikonja, vagyis mindenképpen szerepelnie kell a filmben. Hiszen az egész film a divatos, befolyásos nőkről szól - így természetes lenne, ha Victoria lenne az egyik sztárja" - árulta el az egyik jól értesült forrás, aki szerint egyébként a dolog tulajdonképpen már el is van intézve, hiszen a producerek és Victoria is ugyanazt akarják: azt, hogy az asszony szerepeljen a filmben.

Ráadásul szerepet sem kellene játszania, hiszen önmagát alakítaná a filmben - akárcsak a Csúnya Bettyben. Egy olyan jelentben szerepelne, amely egy nagyszabású partiról szólna, amikor együtt bulizik a lányokkal: Carrie Bradshaw-val, Samantha Jonesszal, Charlotte Yorkkal és Miranda Hobbsszal.

A négy New York-i barátnőt alakító színésznők is nagyon szeretnék, ha szerepelne a filmben. "Jennifer Hudsont már megszerezték, és tudják: minél több nagy név szerepel a filmben, annál nagyobb lesz a siker" - árulta el a jól értesült forrás.