eur:
395.84
usd:
372.81
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Imába foglalják Paris Hilton nevét a részeg elefántok

A környezetvédők lassacskán imába foglalják Paris Hilton nevét, a szőke szépség ugyanis nemrég felemelte a szavát az északkelet-indiai elefántok védelmében. Egy sztár szava pedig aranyat ér.

India észak-keleti részén a farmerek egyik szórakozása az, hogy saját készítésű rizssörrel itatják az elefántokat, amelyek ettől vad tombolásba kezdenek.

Az elefántok mára szinte folyamatosan részegek, ez pedig hatalmas veszélyt jelent számukra. Voltak olyan állatok, amelyeket meg kellett ölni, mert farmokra törtek be.

Mindez felkeltette a 26 éves híresség figyelmét, és a problémát szóvá tette egy internetes lapnak adott interjúban. Egy sztár szava pedig aranyat ér, amit ugyanis kimond, az szárnyra kap. Ezt a kijelentését is átvették más lapok, így az elefántok ügye mára bejárta a világot.

Paris Hilton jó szándékú kijelentései mögött azonban sokan hátsó szándékot sejtenek.

A szőke híresség ugyanis az elmúlt időszakban inkább botrányai által került be a sajtóba, nemrég ugyanis nagyjából egy hónapot kellett börtönben töltenie, többszöri ittas vezetés miatt. Rosszakarói szerint most azért támadtak jótékony gondolati, hogy helyreállítsa megromlott hírnevét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×