eur:
394.74
usd:
370.24
bux:
65176.05
2024. április 19. péntek Emma

Cáfolták, hogy fizetőssé tennék az iWiW-et

Nem lesz fizetős a nemrégiben megvásárolt internetes közösségi portál - jelentette ki az új tulajdonos vezérigazgatója. Lesznek viszont hirdetések az iWiW-en, melytől az új tulajdonos több száz millió forintos bevételt remél.

Cáfolta az új tulajdonos T-Online vezérigazgatója, hogy fizetőssé tennék az iWiW-et. Simó György az origo Vendégszobájában elmondta: "nem hiszem, hogy bárkit rá lehetne venni arra, hogy fizessen az iWiW-ért, nem tervezünk változtatásokat".

A vezérigazgató azt is közölte, hogy szeretnék, ha az iWiW mögötti infrastruktúra teherbíró képessége nem gátolná a meghívható felhasználók számát és tervezik chatszolgáltatás beindítását is.

Az üzletember közölte, hogy nem tervezik a meghívók fizetőssé tételét, sőt, újabb meghívók kiadását tervezik, amivel azok pénzért történő árusítása értelmét veszti.

"Az iWiW hosszú távú fenntarthatóságát a jelenlegi tudásunk szerint csak hirdetési bevételekkel lehet biztosítani. Ezeket a hirdetéseket úgy kell elhelyezni, hogy a felhasználókat a lehető legkevésbé irritálja" - fogalmazott Simó György.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×