eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Váratlan fordulat a Dózsa György úti halálos baleset ügyében

Váratlan fordulat a Dózsa György úti halálos baleset ügyében

A rendőrség még őrizetbe vette a Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított M. Richárdot, de hétfőn a Fővárosi Törvényszék nem rendelte el előzetes letartóztatását, csupán házi őrizetben helyezte el, de még nyomkövető használatát sem írta elő.

A májusi, Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított M. Richárd előzetes letartóztatásáról döntött hétfőn délelőtt a bíróság: házi őrizetbe kerül, de nyomkövetőt nem kell viselnie, a rendőrök szúrópróbaszerűen fogják ellenőrizni a lakhelyén. Az ügyészség fellebbezett az ítélet ellen, továbbra is a gázoló előzetes letartóztatását indítványozza.

A férfit szombat délután vette őrizetbe a rendőrség, miután megalapozottá vált vele szemben a halálos közúti baleset okozásának gyanúja. Az igazságügyi szakvélemény szerint a férfi Mercedese iszonyatos erővel, legalább 135-140 km/órás sebességgel ütközött a Dózsa György úton májusban annak a Citroën Picassónak, amely balra kanyarodott volna a Kassák Lajos utcára, tudta meg a Zoom.hu.

A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen, egy 37 éves pedig a kórházba szállítását követően halt meg, és az autó sofőrje is súlyosan megsérült.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×