eur:
395.78
usd:
366.78
bux:
65712.52
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Fegyveres rabló szállt rá a pécsi dohányboltokra - videóval!

Fegyveres rabló szállt rá a pécsi dohányboltokra - videóval!

Ezen a nyáron a negyedik volt a hétfői támadás. Díjat tűztek ki.

Fegyverrel kiraboltak hétfő este egy pécsi dohányboltot - június eleje óta ez már a negyedik ilyen eset.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRKF) kedden a rendőrség honlapján azt írta: a Szigeti úti dohányboltban hétfő este tíz óra körül a 175 centiméter magas rabló - a júniusi, a júliusi és az augusztus eleji esethez hasonlóan - kezében lőfegyverrel vagy utánzatával követelte a napi bevételt. Miután megkapta, távozott a helyszínről - tették hozzá. Az eladó nem sérült meg, miként egyik korábbi rablásban sem.

Korábban már rendőrségi grafika készült a rablóról. Nyomravezetői díj kitűzése mellett keresik a férfit.

Fegyveres rabló szállt rá a pécsi dohányboltokra - videóval!

Videó az augusztusi esetről:

Június 7-én este egy Esztergár Lajos utcai trafikot rabolt ki egy 185-190 centiméter magas maszkos férfi. Egy Petőfi Sándor utcai dohánybolt bevételét június 18-án este követelte fegyverrel egy 165-170 centiméter magas maszkos ismeretlen. Augusztus 2-án este pedig ismét az Esztergár utcai üzlet bevételével távozott egy ugyancsak 165-170 centiméter magas maszkos férfi.

Egyesítették a négy ügyet, az eljárás ismeretlen tettes ellen folyik.

A BMRFK az augusztus 2-ai eset után 500 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, a feltételezett elkövetőről grafikát, a rablásokról pedig videókat tettek közzé a police.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×