eur:
395.67
usd:
366.68
bux:
65714.75
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Máris új munkát talált a lúgos orvos

Előzetes letartóztatásba került a lúgos orvosként elhíresült egykori kórházigazgató, de a Bors szerint a fogdán új munkát kapott: ételt oszt a rabtársainak.

Március végén előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a férfit, aki előzőleg 9 év fegyházbüntetést kapott életveszélyt okozó testi sértésért, és örökre eltiltották foglalkozásától. A vád szerint a férfi 2013-ban megtámadta volt szerelmét, elkábította, majd nemi szervét lúggal öntötte le. Az ítélet után szabadon távozhatott a bíróság épületéből, ám később az ügyészség indítványára elrendelték a letartóztatását. 

A Bors értesülése szerint a Nagy Ignác utcai bv-intézetben tölti előzetesét. A bevonulása után egy elbeszélgetésen vett részt egy pszichológussal, a szakember nem ítélte őt önveszélyesnek, az orvos nem omlott össze, ehelyett abban bízik, hogy harmadfokon számára kedvezőbb ítélet születhet az ügyében. Bene fizikálisan is jó állapotban van, és már munkát kapott,

a börtön konyháján dolgozik, ételt oszt rabtársainak.

Az általa elkövetett súlyos bűncselekmény okán magas kockázati kategóriába sorolták, de a magatartásával eddig semmilyen probléma nem volt.

A férfi áldozata továbbra is személyi védelem alatt áll. Az asszony eddig nyolc műtéten esett át, de még további operációk várnak rá. 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×