eur:
393.26
usd:
368.03
bux:
66083.45
2024. április 24. szerda György
Döntött a bíróság Kulcsár Attila ügyében, itt az ítélet

Döntött a bíróság Kulcsár Attila ügyében, itt az ítélet

Az ügy több más vádlottja esetében is enyhítették, néhány esetben helybenhagyta a táblabíróság az első fokon eljáró Fővárosi Törvényszék ítéletét.

Több rendbeli sikkasztás és más bűncselekmények miatt öt év szabadságvesztésre és ötmillió forint pénzbüntetésre ítélte a brókerügy elsőrendű vádlottját, Kulcsár Attilát szerdán a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Elek Balázs vezette tanácsa jogerősen.

A táblabíróság ezzel tovább enyhítette Kulcsár Attilának a megismételt elsőfokú eljárásban kiszabott hat év hat hónap szabadságvesztésről szóló ítéletét. Kulcsárt csalás miatt, és nem sikkasztás miatt ítélték el.

Kerék Csaba másodrendű vádlottat - kilenc hónappal mérsékelve az elsőfokú ítéletet - három év szabadságvesztésre és ugyancsak ötmillió forint pénzbüntetésre ítélték.

Az ügy több más vádlottjának büntetését is enyhítette a táblabíróság, néhány esetben pedig helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletét.

A jogerős ítélet kihirdetésén egyik vádlott sem jelent meg.

Itt összefoglaltuk, mi történt eddig az ügyben, Szász Károly megverésétől a tegnapi, utolsó tárgyalási napig, amikor Kulcsár Attila beismerte tettét és bocsánatot kért. Öt év alatt 60-70 ügyfélnek okozhattak több milliárd forintos kárt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×