eur:
394.42
usd:
370.25
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Megszólalt az ügyészség a Szentendrei úti tragédia ügyében

Megszólalt az ügyészség a Szentendrei úti tragédia ügyében

A Fővárosi Főügyészség kezdeményezi annak az autósnak az előzetes letartóztatását, aki szombat hajnalban a két halálos áldozattal járó balesetet okozta a fővárosi Szentendrei úton.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu kérdésére elmondta, a szökés, az elrejtőzés veszélye miatt indítványozták a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelését, illetve, mert a nyomozás kezdeti szakaszában olyan bizonyítékokat szükséges beszerezni és olyan körülményeket kell tisztázni, amelyek akár a bűncselekmény minősítésén is változtathatnak, esetleg súlyosbíthatják azt. Ezért fennáll a bizonyítás megnehezítésének veszélye.

Lapinformációk szerint a sofőr ittas volt a baleset idején, de ellene jelenleg halált okozó közúti baleset okozása miatt folyik az eljárás. Az autós előzetes letartóztatásáról a kórházban döntenek.

A tragédia szombatra virradó éjszaka történt. A kocsi a rendőrség korábbi tájékoztatása szerint hátulról rohant bele nagy sebességgel a várakozó autóba, majd az ütközés erejétől mindkét jármű a pályatest között lévő betonoszlopnak, illetve lámpaoszlopnak csapódott. A helyszín döbbenetes képet mutatott. A balesetben két fiatalember vesztette életét, mindketten a helyszínen. Egyikük Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakozó.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×