eur:
394.22
usd:
370.38
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Mégsem szervezett piramisjátékot Bróker Marcsi

Mégsem szervezett piramisjátékot Bróker Marcsi

Nem a magyar hatóságok találták meg, hanem önként adta fel magát Belize-ben a Bróker Marcsiként elhíresült nő, aki a Kun-Mediátor-botrányban vált ismertté. A Bors szerint nem szervezett újabb piramisjátékot,. egyszerűen csak elfogyott a pénze.

A 62 éves D. Sándornét 10 milliárd forintos csalással gyanúsítják, tavaly decemberben hozták haza Belize-ből, ahol jó ideje bujkált a magyar hatóságok elől. Az első hírek szerint az off­shore- és adóparadicsomnak számító Belize-ben is a piramisjáték-séma alapján akart pénzhez jutni, mint a Kun Mediátor Kft. vezetőjeként tette több ezer károsulttal, s ez vezetett a lebukásához.

A Bors új információi szerint ez képtelenség, mert

nem beszél egyetlen idegen nyelvet sem,

így aligha építhetett újabb hálózatot. A lap szerint nyugodtan éldegélhetett volna a közép-amerikai országban, amellyel Magyarországnak nincs hivatalos kapcsolata, csakhogy hiába volt több millió dollárja, másfél év alatt felélte, és a pénztelenséget megelégelve feladta magát.

A magyar hatóságok hallgatnak az ügyben folyó nyomozásról. Nem tudni, az asszony tett-e itthon részletes, beismerő vallomást. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság idén tavasszal szeretné lezárni az eljárást. A Kun Mediátor 12 éves működése alatt papíron szinte semmit sem dokumentáltak, ami nehezíti a nyomozást. A gyanú szerint 1999 óta 790 embert rövidített meg befektetési ígéretekkel, összesen 12,3 milliárd forintot vett át.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×