eur:
393.31
usd:
367.94
bux:
66155.23
2024. április 24. szerda György

Pénzérméket foglaltak le Röszkén

Több mint 2500 római és bizánci pénzérmét találtak egy bolgár férfinél a pénzügyőrök Röszkén, az ügyben költségvetési csalás miatt indult büntetőeljárás - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

Suller György Attila, a NAV sajtófőnöke közölte, a pénzügyőrök a Bulgáriából Nagy-Britanniába tartó autóbusz átvizsgálása során egy bolgár férfi kézitáskájában találták meg a 2656 darab érmét.

A Móra Ferenc Múzeum munkatársának előzetes szakvéleménye szerint a különböző korú római koloniális és bizánci pénzérmék, valamint bronz és ezüst veretek kétségkívül eredeti műtárgyak. Az előzetesen becsült értékük meghaladja az 5 millió forintot.

A pénzügyőrök a több ezer darab pénzérmét, veretet lefoglalták, a bolgár utassal szemben a NAV pénzügyi nyomozói költségvetési csalás miatt indítottak eljárást - tudatta az alezredes.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×