eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Így lopják a bort

Ismeretlen tettesek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét a budaörsi nyomozók.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettesek 2016. augusztus 24-én 17 óra és 17 óra 30 perc közötti időben egy budaörsi benzinkút shopjából a ruházatukba rejtve tulajdonítottak el öt üveg bort.

Az ismeretlen férfiak egyike 40 év körüli, 180-185 centiméter magas, kopasz, normál testalkatú, kissé pocakos. A bűncselekmény elkövetésekor fehér cipőt, világos színű, térd alá érő nadrágot, narancssárga pólót és kockás inget viselt.

Társa szintén 40 év körüli, 170-175 centiméter magas, zömök testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor RGN feliratú, felső részén fehér, alsó felén színes pólót, kék-fehér kockás térd alá érő rövidnadrágot, fekete cipőt viselt. Haja sötét színű, rövidre nyírt. A fején napszemüveget viselt.

A tettesekről a bolt kamerája fényképfelvételt készített.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható ismeretlen személyeket vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×