eur:
393.76
usd:
365.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Így fest a graffitizők arzenálja - fotók

Tetten érték a rendőrök a fiatalokat - írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást H. József 18 éves budapesti lakos és fiatalkorú társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két fiú 2016. február 7-én 2 óra 20 perc körüli időben egy Budapest VI., Mozsár utcai kapura festékszóró spray-vel graffitit fújtak. A terézvárosi rendőrök észlelték a bűncselekményt és felszólították az elkövetőket, hogy igazolják magukat. A két fiatal a járőröket észlelve futásnak eredt.

A rendőrök H. Józsefet öt perccel később a Budapest VI., Oktogon téri villamosmegállóban elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a fiatalkorú fiút, aki elmenekült a helyszínről 2016. február 7-én 14 óra 10 perckor a Budapest V. kerületi lakóhelyén elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Velük szemben - szabadlábon hagyásuk mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×