eur:
393.73
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Huszonöt kiló marihuánát találtak egy albán gépkocsiban Röszkénél

Huszonöt kilogramm marihuánát találtak a röszkei határátkelőhelyen egy belépésre jelentkező albán gépkocsiban elrejtve a rendőrök és a pénzügyőrök - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

A közlés szerint a szombaton érkező jármű ellenőrzését végző rendőrnek gyanússá vált a sofőr viselkedése, ezért tételes vámvizsgálatot kezdeményezett. A pénzügyőrök megbontották a jármű kettős kialakítású alvázát, ahol 51 csomagban, mintegy 25 kilogramm marihuánát találtak, amelyet a rendőrség lefoglalt.

Az albán sofőr a nyomozóknak elmondta, hogy ő maga alakította át az autót azért, hogy a kábítószert Olaszországba eljuttassa.

A 31 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×