eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Tíz perc alatt fogták el a templomi rablót

Tíz perc alatt elfogták a rendőrök azt az embert, aki egy szegedi templom előterében kirabolt egy idős férfit - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t vasárnap.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a rabló az egyik szegedi templom előterében támadt a 84 éves férfira szombat délelőtt. Kirángatta kezéből a táskáját, majd kivette pénztárcáját. Amikor a férfi visszakövetelte tulajdonát, támadója megütötte és megrúgta. Ezután elvette a pénztárcában lévő pénzt, és elmenekült a helyszínről. Az idős férfi nem sérült meg komolyan.

A rendőrök tíz perccel a bejelentés után elfogták és előállították a rablással gyanúsítható férfit, aki ellen a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy kirablása miatt indult eljárás. Ez a bűncselekmény öttől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×