eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Beszámítható Bándy Kata gyilkosa

Beszámíthatónak nyilvánította az igazságügyi orvos és pszichológus a Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával gyanúsított P. Lászlót.

A gyanúsított kirendelt ügyvédje elmondta: szakértők a bódult állapotot sem állapították meg, így kábítószer-, vagy italfogyasztás sem befolyásolta a férfi beszámítási képességét. Sólymos Sára hangsúlyozta: ez azt jelenti, hogy P. László teljes felelősséggel tartozik a tettéért, tettéért pedig súlyos bümtetésre számíthat.

Bándy Kata, 25 éves rendőrségi pszichológust július 8-án hajnalban gyilkolta meg P. László, aki tettét egyedül követte el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×