eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Régóta körözött bűnözőket fogtak el

Kommandósok fogtak el két budapesti férfit, akiket különböző szervek már négy éve köröztek különféle bűncselekmények, illetve jogerős börtönbüntetése megkezdése miatt - számolt be a múlt héten tartott akcióról a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

Fülöp Valter elmondta: pénteken egy XII. kerületi étteremben, ebéd közben fogták el azt a férfit, aki svéd személyazonosságú okmányokkal bujkált a hatóságok elől. A férfit négy különböző szerv körözte csalás és egyéb más bűncselekmények miatt.

Szintén pénteken, Kunszentmártonban a Terrorelhárítási Központ segítségével fogták el azt a férfit aki már négy éve bujkált a hatóságok elől a jogerősen kiszabott két, illetve négy éves börtönbüntetése miatt. A férfit kábítószer-terjesztés, hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt ítélték el, és mivel egy agresszív, súlyos bűncselekményt elkövető férfiról volt szó, ezért kérték a terrorelhárítók segítségét az elfogásához - mondta az ezredes, hozzátéve, mindkettőjüket átadták a büntetés-végrehajtási intézetnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×