eur:
394.39
usd:
369.42
bux:
65745.84
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Alsóörsi lövöldözés: öngyilkos lett az elkövető?

A helyszíni szemle adatai arra utalnak, hogy önkezével vetett véget az életének az a férfi, aki összefüggésbe hozható hajnali alsóörsi lövöldözéssel, és akit egy fekete autó közelében találtak meg - közölte a rendőrség.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint az alsóörsi lövöldözés helyszínén végzett szemle során egyértelműen bizonyítást nyert, hogy nem a meggyilkolt rendőr által ellenőrzött gépjárműből lőttek a főtörzsőrmesterre.

A gyilkosságok helyszínétől néhány kilométerre - állampolgári bejelentés alapján - egy elhagyott, sötét színű gépjármű mellett ismeretlen férfi holttestére bukkantak a rendőrök, akinek halálát lőfegyver okozta. A külföldi rendszámú autóban több lőfegyvert találtak, köztük olyat, amely számításba jöhet a bűncselekmény elkövetésének eszközeként.

A helyszíni szemle adatai arra utalnak, hogy a férfi önkezével vetett véget életének.

A két eset közötti összefüggést - igazságügyi szakértők bevonásával - jelenleg is vizsgálják a nyomozók. Az elsődleges nyomozati cselekményeket követően a további eljárást a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja - olvasható az ORFK közleményében.

A sajtóban is megjelentek különböző értesülések. A veszprémi Napló Online úgy tudja, hogy a kocsin svájci rendszámtábla volt, a halotton pedig golyóálló-mellény és csuklya volt.

A Népszabadság úgy értesült, hogy a kocsiban jelentősebb fegyverarzenált fedeztek fel - így tudja a Tv2 és a hvg.hu is, amelynek információi szerint maroklőfegyvereket találtak a járműben, méghozzá egy holttest mellett.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 08:10
×
×
×
×