Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Játék pisztollyal raboltak ki egy benzinkutat Újszászon

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Játék pisztollyal raboltak ki az újszászi benzinkutat ismeretlenek csütörtök hajnalban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Veres Éva tájékoztatása szerint a két rabló gázpalackcsere ürügyével jelent meg a város határában lévő töltőállomás épületében, majd a benzinkutast egy fegyvernek látszó tárggyal arra kényszerítették, hogy adja át a bevételt. Követelésüknek veréssel is nyomatékot adtak: ütötték, rúgták, végül megkötözték és a mellékhelyiségbe zárták a töltőállomás munkatársát. Ezt követően kivettek a kasszából több mint egymillió forintot, és a biztonsági kamera felvételeit rögzítő számítógépet is magukkal vitték, amikor távoztak a helyszínről.

A bűncselekményre a helybeli rendőrőrs járőre derített fényt, aki az éjjel-nappal nyitva tartó benzinkút előtt haladt el autóval, s észlelte, hogy a shop ajtaja zárva van, miközben odabent égnek a lámpák.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel megkezdte a rablók felkutatását. Az elkövetők ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás eddigi adatai alapján annyi már bizonyos, hogy a tettesek egy játék pisztolyt használtak a rablás során, azt ugyanis végül a helyszínen hagyták - tudatta a sajtóreferens.