eur:
394.37
usd:
371.63
bux:
67407.86
2024. április 16. kedd Csongor

Elfogták a tompai hármasgyilkosság gyanúsítottját, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését

Elfogtak egy 29 éves kelebiai férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a tompai hármasgyilkosság elkövetésével; a hétfőn elfogott férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését - közölte a rendőrség kedden.

A bűncselekmény felderítésére létrehozott nyomozócsoport, a tompai hármas emberölési ügyben, több emberen, védekezésre képtelen személlyel szemben elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanújával gyanúsítottként hallgatott ki egy kelebiai férfit, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy hozzátette: a gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette.

November 4-én, szerdán délután Tompa külterületén egy kétszintes házban egyik lánya találta holtan az ott élő 65 éves férfit. A kiérkező rendőrök az ingatlan egyik melléképületében, egy személygépkocsi csomagtartójában találtak rá a férfi 62 éves feleségének és másik, 41 éves lányának a holttestére, amelyeken szintén bántalmazás nyomait találták.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×