eur:
393.32
usd:
367.58
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Hamis ötszázasokkal fizettek a kaposvári piacon

Hamis ötszáz forintosokkal fizetett a kaposvári piacon egy férfi és egy nő - közölte Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a fiatal férfi és középkorú nő vásárlás után három darab ötszázast hagyott az egyik árus pultján, majd elsietett a helyszínről. Az árus csak akkor vette észre, hogy a pénz hamis, amikor a kezébe vette azt. A csalókat keresi a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×