eur:
394.05
usd:
371.34
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

Halálos gázolás a járdán - felháborító dolgok derültek ki a nyomozáson

Befejezték a nyomozást a budapesti rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki ittasan okozott halálos balesetet.

A 26 éves budapesti B. Krisztián 2017. január 2-án 11 óra 30 perc körül autójával Budapest VIII. kerületében felhajtott a járdára, ahol elütött egy 42 éves nőt és egy 86 éves férfit. A nő a baleset következtében maradandó sérülést szenvedett, míg az idős férfi olyan súlyosan sérült, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt.

B. Krisztián el akart menekülni a baleset helyszínéről, de a férfit a járókelők visszatartották, és átadták a kiérkező rendőröknek. A férfi autóját a járőrök átvizsgálták és annak csomagtartójában nagy mennyiségű pirotechnikai eszközt találtak. A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfi a baleset előtt alkoholt ivott, és kábítószer hatása alatt állt - közölte a rendőrség.

A halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntett és a segítségnyújtás elmulasztása miatt indított ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói a napokban befejezték és a keletkezett ügyiratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×