eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Újabb információ Putyin titkolt lányáról

Újabb információ Putyin titkolt lányáról

Korábban is írtak róla és mondhatni nyílt titok volt a rokoni kapcsolat, de eddig senki sem erősítette meg az információkat.

A Nemzetközi Akrobatikus Rock'n'Roll (WRRC) Szövetség egyik tagja megerősítette, hogy kollégája, Katyerina Tyihonova Vlagyimir Putyin fiatalabbik lánya, írta az Independent cikke alapján a 24.hu.

A Reuters két éve szellőztette meg, hogy Tyihonovát rokoni szálak fűzik az orosz elnökhöz, és bár idáig is nyílt titok volt, hogy apa-lánya kapcsolat van közöttük, idáig senki nem erősítette meg a híreket.

Most Mafred Mohab, a WRRC jogi ügyeinek vezetője szintén a Reuters megkeresésére közölte, jól ismeri Tyihonovát, majd mikor arról kérdezték, hogy valóban ő-e Putyin lánya, azt felelte, "Igen. Ismerem őt. Igen, természetesen". Mikor újból feltették neki a kérdést, még egyszer igennel válaszolt.

Tyihonova a vezetéknevét nagymamájától örökölte. Jelenleg egy állami finanszírozású projekttel foglalkozik a Moszkvai Állami Egyetemen. 31 éves, imádja az akrobatikus rock'n'rollt, férje pedig Kirill Shamalov, Putyin egyik legjobb barátjának a fia.

Vlagyimir Putyin 1983-ban nősült meg, Ljudmila Alekszandrovna Skrebnevától két lánygyermeke született. Marija Putyina (1985) a Mása Voroncova nevet használja, a hírek szerint a hollandiai Voorschotenben él férjével, Jorrit Faassennel (1979) és gyermekükkel, Vlagyimirrel, valamint Jekatyerina Putyina (1986), aki a Jekaterina Vladimirovna Tikhonova nevet használja. Az orosz elnök igyekszik a nyilvánosságtól távol tartani magánéletét és a lányaival kapcsolatos információkat.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×