eur:
393.75
usd:
365.31
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Újabb véres fotó a megkéselt fradistáról

Újabb véres fotó a megkéselt fradistáról

Egy szurkolói honlap újabb képeket közölt arról, hogy milyen sérüléseket okoztak a Ferencváros stadionjában a másfél héttel ezelőtti rendbontás során.

A Groupama Arénában még november 4-én történt verekedés a Ferencváros-Debrecen mérkőzés szünetében. Kubatov Gábor klubelnök éppen a mérkőzés előtt jelentette be, hogy a vénaszkenneres azonosítás miatt a Fradi meccseit több mint három éve bojkottáló szurkolói csoportok visszatérnek a lelátóra, de rögtön az első mérkőzésen verekedés tört ki, és többen súlyosan megsérültek.

A rendőrség súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást. Már húsz embert gyanúsítottak meg, az eddig körözött négy férfi önként feladta magát.

A FradiMob szerdán már közzétett egy fotót, amin az egyik megsérült szurkoló lába látható, akit vélhetően a megtámadott korábbi vezérszurkoló, Bonyha szúrt meg, most pedig egy másik sérültről mutattak fényképet.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×