eur:
395.4
usd:
372.14
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Megszólalt és több esetről is beszélt Kerényi Miklós Gábor

Megszólalt és több esetről is beszélt Kerényi Miklós Gábor

A rendező az ATV Egyenes beszéd című élő műsorának volt a vendége hétfő este.

Rónai Egon megkérdezte annak az akkor 13 éves színésznek a történetéről, aki azt mesélte, egyszer letolt nadrággal ütött meg a fenekén a rendező egy vállfával. Kerényi szerint előre megbeszélték, hogy ha a színész újra elkésik, elfenekeli - ezért került sor az esetre, majd a műsorban hozzátette: rajta kívül senkit sem vert el vállfával.

„Egy meggyilkolt embernek érzem magamat, akire mindenfélét rászórtak. Megjelent egy fiatalember, aki amit elmondott, annak volt alapja, bocsánatot kértem. A következő pillanatban engem kidobtak a színházból, többet be sem mehettem oda. Ez egy őrület. Szépen megsütnek, és szépen lassan elfogyasztanak. Ennyi volt az életem” – mondta Rónai Egonnak.

Ezután maga számolt be egy másik történetről.

„Elmondom a legutóbbi zaklatásokat, másfél éve történt: egy fiatalembert elhívtam a szobám elé, és elmondtam neki, hogy mit akarok vele csinálni.

Behívtam a szobámba, bezártam az ajtót, és az ölembe fektettem. Beletettem egy ceruzát a szájába, és azt mondattam vele: „trtrtrt”.

És tudod mi történt: megszólalt az »r« hangzója” – mesélte. Azt mondta, az illető azóta is hálás neki. Arra a kérdésre, hogy miért kellett az ölébe fektetni, azt mondta, azért, mert csak így lehet megtanítani az »r« hangzót. Az ajtót pedig azért zárta be, mert ha benyitnak, hülyének nézik. „Annak, hogy én »r« hangzót csinálok valakinek, annak nincs szexuális töltete” – magyarázta.

A műsorban azt is mondta, hogy a tettei között nincs semmi bűnös, azt pedig, hogy erkölcsi és etikai értelemben van-e, az attól függ, hogy ki hogyan ítéli meg.

Korábban arról beszélt, hogy az ellene felhozott esetek egy olyan oktatási folyamat játékos részei voltak, amelyek kölcsönösségen alapultak, és nem volt szexuális töltetük. Az Operettszínház kedden azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól az eddigi művészeti igazgatót.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Emelkedéssel próbálkoznak az amerikai tőzsdék

Emelkedéssel próbálkoznak az amerikai tőzsdék

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Ezt követően az amerikai tőzsdék emelkedéssel próbálkoznak a Dow vezetésével. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×